Recent Work

 • De Lange Reis

  In De Lange Reis naar het Zesde Zegel ontmoet ik het zielemeisje Irana en haar moeder. Zij zijn verdronken, en nemen mij mee in hun wereld van stervende zielen. Daar begint een reis naar de toekomst van de wereld, en het verleden en de toekomst van mijzelf, en mijn eigen ziel.

   

  Read more... De Lange Reis  
 • Wachten op de hel of waar is kleine misha

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een reis naar het toen van Buchenwald, Auschwitz en Hitler. Zes jaar lijden, lijden van de ziel, de zielemensen, en de ontmoeting met mijzelf.

   

   

  Read more... Wachten op de hel of waar is kleine misha  

welkom

Welkom

De naam Bandira

Bandira betekend letterlijk: vaandel. De vaandels zullen geheven worden. Het volk staat op. Maar het ontsbreekt aan steun, steun van de bezieling, de Arat, de heilige adem van het volk, die nodig is om de Zano te raken, de Adem Gods.

Bandira, the tide of change. De Bandira loopt van 2004 tot 2018, een periode van tweemaal zeven jaar, zeven jaren duisternis en zeven jaren Licht. Zeven jaren duisternis staan voor zevenduizend jaren duisternis, het toen van onze wereld. Zeven jaren Licht staan voor zevenduizend jaren Licht, het straks van onze wereld. De Bandira is een periode van omwenteling van een oude naar een nieuwe wereld. In mijn boeken heet de periode ook Trilim-Bas, de sterving, vruchting en geboorte van het volk. Een periode van verdunning, van de waarden, de wetten, de regels.

Wat geregeld was wordt ont-regeld. Wat geweten was, is niet meer geweten. Wat vol van waarde was wordt loos van waarde.

Een periode van zevenduizend jaar, de wereld van ons volk, het zesde volk, het volk van de wonderen en het Woord, het volk der Doeme, de wereld van scheidng van stof en fijnstof, Licht en duister, God en mens, man en vrouw.

Parnaval, de reiziger

Opgetekend door de Parnaval, reiziger van de blauwe planeet, de planeet die duistert in het straks en Licht in het toen. Opgetekend in Bandira, Het Boek, en in de boeken voor het zesde en het zevende volk.

De website

Al wat ik weet, denk te weten, al wat ik kan, denk te kunnen, al wat ik mij tot beeld maak, denk te verbeelden, komt in deze website terug.

Laaft u aan al, spiegelt u aan al dat u denkt te kunnen herkennen,

gegroet.

 

 

LEES HIER: Bandira Het Boek over de komende verandering in de wereld