Recent Work

 • De Lange Reis

  In De Lange Reis naar het Zesde Zegel ontmoet ik het zielemeisje Irana en haar moeder. Zij zijn verdronken, en nemen mij mee in hun wereld van stervende zielen. Daar begint een reis naar de toekomst van de wereld, en het verleden en de toekomst van mijzelf, en mijn eigen ziel.

   

  Read more... De Lange Reis  
 • Wachten op de hel of waar is kleine misha

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een reis naar het toen van Buchenwald, Auschwitz en Hitler. Zes jaar lijden, lijden van de ziel, de zielemensen, en de ontmoeting met mijzelf.

   

   

  Read more... Wachten op de hel of waar is kleine misha  
deze website en ik

 

Deze website is bedoeld voor iedereen die kennis wil nemen van alles wat ik ervaren, gezien, en beschreven heb. De informatie is een aanzet tot overdracht. Van al mijn geschriften heb ik fragmenten op deze website geplaatst. Bij de fragmenten geef ik een uitleg. De boeken over onze wereld, het zesde volk, het volk der Doeme, zijn voor velen waarschijnlijk moeilijk toegankelijk. Zij zijn geschreven in een oud soort Nederlands. De fragmenten geven een aanzet tot de inhoud.

Geïnteresseerden kunnen contact met mij opnemen. Mijn boeken zijn de basis van het Weten, het Besef van de ware aard der dingen. Van een werkelijkheid achter de reëel beleefde werkelijkheid. Alle onderwerpen die ik op deze website behandel komen voort uit de informatie in de boeken.

 

En ik

Ik sta open voor iedereen die met vragen zit, ervaringen, of problemen die hij of zij niet kan oplossen met “aardse” hulpmiddelen. Ik kan een verklaring geven waarom of waardoor. Ik kan meekijken met wat er gebeurd is. Helpen openen wat er gesloten is, een oplossing bieden. Ik luister en spreek, mediteer en bid. Ik roep op en activeer, een energie, een sfeer, de opening naar een sfeer, naar het niet-geziene. Naar wachtenden, dolenden, zuiveren van ziel.

Ik communiceer van geest tot geest, hart tot hart, ziel tot ziel. Er wordt alleen geopend of geopenbaard wat de vrager wil. Dat kan variëren van inzicht tot verwerken van trauma’s.

 

Zielewerk

Ik denk alle informatie, kennis en talenten via mijn ziel te ontvangen. Dat is ook zo bij de informatie die ik van anderen ontvang. Het is communicatie van ziel tot ziel. De ziel is ongrijpbaar, lijkt ongrijpbaar. Maar iedereen voelt, en velen voelen dat er iets meer is dan alleen de emoties, die door de hersenen, de prikkels en het geheugen gestuurd worden. Persoonlijkheid, identiteit, het ik. Wie of wat ben ik? Waar kom ik vandaan? Is er zijn na de dood? En wat voor zijn, bewust zijn, is dat?

De ziel is een stukje eeuwigheid, en dat maakt de ziel ongrijpbaar. Maar de ziel is ook een deel van de mens, van het leven. En wij leven ermee, wij leven erdoor.

Het is misschien wel de grootste opgave in het leven om als mens in eenheid met de ziel te komen. In een van mijn boeken wordt de mens als paard en de ziel als ruiter voorgesteld. Daarbij moet de ruiter leren het paard te mennen. Kar-a-kar-kasj, de leidsels van het paard. Als de ziel de leidsels, de touwtjes, in handen krijgt zal de T-ara-i-Oem, de wil van de ziel, het overnemen van de wil van de geest. Misschien moeilijk te begrijpen, want wij weten wat wij zijn als mens, en wij weten niet wat wij zijn als ziel. Maar ook paard en ruiter werken samen, communiceren samen. Dus het paard heeft ook de keuze tot overgave aan de ruiter. En de mens kan het ook. Het gaat om overgave, om het geloof er in. Volg je hart, volg je intuïtie, zijn doelen die wel algemeen bekend zijn.