Recent Work

 • De Lange Reis

  In De Lange Reis naar het Zesde Zegel ontmoet ik het zielemeisje Irana en haar moeder. Zij zijn verdronken, en nemen mij mee in hun wereld van stervende zielen. Daar begint een reis naar de toekomst van de wereld, en het verleden en de toekomst van mijzelf, en mijn eigen ziel.

   

  Read more... De Lange Reis  
 • Wachten op de hel of waar is kleine misha

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een reis naar het toen van Buchenwald, Auschwitz en Hitler. Zes jaar lijden, lijden van de ziel, de zielemensen, en de ontmoeting met mijzelf.

   

   

  Read more... Wachten op de hel of waar is kleine misha  

INLEIDING

In 2003 was het boek Bandira gereed. Op de eenmalige de stille trance volgden de beelden van Het Boek. Op de beelden volgden de woorden uit een innerlijke stem. Een aantal korte wijsheden mondden uit in een alfabetboek, het pad der zielen A tot Z. Bij elke letter worden een aantal woorden in een wijsheid belicht. Na dit boekje volgden nog een groot aantal losse geschriften over de ziel, God, de mens en de wereld.

 

Toen kwam het eerste boek in een reeks boeken dat ik in vier jaar opgetekend heb. Het betreft circa 280 pagina’s in twee boeken, het Boek voor het zesde volk en het Boek voor het zevende volk.

 

Het Boek Kabullah is de start tot de grote werk. Deze start gaat direct in op de essentie van de Boeken, de ziel als uitgangspunt voor het leven, de wereld, de God en het volk. De ziel en het karmisch proces. Het Boek is verdeeld in het Boek voor het zesde en het Boek voor het zevende volk. Het eerste Boek eindigt met de (terug)komst van de Goddelijke energie op aarde, het tweede Boek begint met de sterving, vruchting en geboorte van het volk, de wereld. Een periode die Trilim-Bas genoemd wordt en die nu gaande is.

De in het Boek Bandira genoemde periode van verandering duurt van 2004 tot 2018. De periode van de Trilim-Bas is niet specifiek aangeduid, maar er wordt een periode van honderdzestig jaar strijd tussen de oude en nieuwe wereld genoemd.

 

In het Boek voor het zesde volk staat er zevenduizend jaar voor onze, de oude, wereld. Voor het zeven volk wordt een periode van drieduizend jaar genoemd voor de ontwikkeling van die nieuwe wereld.

 

Recent heb ik uit mijn boeken alle voorspellingen in een apart document samengevat. Lees deze in Voorspellingen. De context waarin deze voorspellingen zijn gedaan valt onder meer te lezen in het boek Bandira en samenvattingen van alle hoofdstukken van onderstaande boeken.

 

 

Het Boek voor het zesde volk

 

Het Boek voor het zevende volk

 

Title Filter 

Display # 
# Article Title
1 Inleiding